Сіль у каву? Чому варто додавати сіль замість цукру. Багато людей люблять пити каву з цукром, щоб прикрити гіркий смак. Дуже схожий домашній продукт працює набагато краще.
Ідеальна температура води, правильний фільтр і ідеальний ступінь помелу – приготування кави тепер майже досконале. Але у вас не завжди є час і бажання щоранку готувати напій з кофеїном. Тоді гарячий напій може трохи гіркнути.
Якщо вода занадто гаряча, виділяються гіркі речовини і аромат випаровується. Смак ранкового напою також може постраждати, якщо кавовий порошок помелено занадто дрібно. Проста порада з домашнім засобом, який є майже в кожній родині, має протидіяти цьому.
Так наперед: це не цукор.
Читати далі про це
Сіль у каву
- admin
- Site Admin
- Повідомлень: 26
- З нами з: Чет січня 19, 2023 6:12 pm
- Звідки: Львів
- Контактна інформація:
Сіль у каву
Admin drtmo.info