Сторінка 1 з 1

Сіль у каву

Додано: Сер березня 01, 2023 3:54 pm
admin
Сіль у каву? Чому варто додавати сіль замість цукру. Багато людей люблять пити каву з цукром, щоб прикрити гіркий смак. Дуже схожий домашній продукт працює набагато краще.

Ідеальна температура води, правильний фільтр і ідеальний ступінь помелу – приготування кави тепер майже досконале. Але у вас не завжди є час і бажання щоранку готувати напій з кофеїном. Тоді гарячий напій може трохи гіркнути.

Якщо вода занадто гаряча, виділяються гіркі речовини і аромат випаровується. Смак ранкового напою також може постраждати, якщо кавовий порошок помелено занадто дрібно. Проста порада з домашнім засобом, який є майже в кожній родині, має протидіяти цьому.
Так наперед: це не цукор.

Читати далі про це
Сіль у каву.jpg
Сіль у каву.jpg (39.47 Кіб) Переглянуто 194 разів